Shetitje me anijen Dragobia ne 1 Maj

Bileta 9 Euro/person!

Me 1 Maj te Liqeni I Komanit

Shetitje me anijen Dragobia pergjate Liqenit te Komanit duke shijuar pamje fantastike nder me te bukurat e liqenit me nje numer njerzish te kufizuar edhe me nje cmim oferte edhe nje intinerar I vecante vetem per 1 Majin.

Duke u nisur nga Fierza ne oren 12.00 edhe shetitur per rreth 3 ore, me pas kthehemi perseri ne Fierze nga ora 15.00. prenotimet mbarojn sapo te plotesohet numeri I 60 personave ose neser ne oren 24.00.

 

Bileta kushton 9 Euro/person edhe pa makina prandaj dhe vendet jane te limituara.

Nxitoni te pronotoni.


Na ndiqni ne rrjetet sociale!

This form does not exist