Ferry Line

Obligatory reservation in advance.

Everyday Koman-Fierze and Fierze-Koman

FREE CAMPING SPACE IN FERRY BERISHA

You can use the ferry Berisha space during the night for free.

Linjë trageti Koman-Fierze-Koman

Çdo ditë nga 13 Prilli deri 2 Nëntor

Personat

6€

(800Lek)

Makinat

6€

m2

(800Lek/m2)

20% OFF

Per te gjithe vizitoret qe paguajne bileten online nga faqja jone ( pagesa permes PayPal ose karte krediti )

Tur 1 ditor

4000 Lekë

(29€)

12% OFF

Per te gjithe vizitoret qe paguajne bileten online nga faqja jone ( pagesa permes PayPal ose karte krediti )

Ture në Liqenin e Komanit.

Turi i Alpeve Shqiptare

Turi i Alpeve Shqiptare

  Exploring the Albanian Alps in 3 days. Bazuar ne eksperiencat tona dhe ne kerkesat tuaja vendosem ti shtojme listes se mundesive qe ne ofrojme dhe nje tur tjeter qe do konsistoje sigurisht ne eksperienca te paharrueshme qe startojne ne qytetin e Shkodres e...

read more
Tur ne Luginen e Valbones

Tur ne Luginen e Valbones

Lugina e Valbones, nje mrekulli e natyres e cila sduhet humbur por duhet vizituar patjeter te pakten nje here. Prandaj ne i kemi organizuar te gjitha per ju ne menyre qe tju ngelet vetem te shijoni cdo moment te ketij turi. Nisemi nga Tirana (location) rreth ores 5:00...

read more
Tur 1 ditor ne liqenin e Komanit, 4000 leke!

Tur 1 ditor ne liqenin e Komanit, 4000 leke!

Tur 1 ditor 4000 Leke ( 29 Euro ) All Inclusive Nder 20 vitet e fundit kemi studuar kerkesat e klienteve tane dhe krijuam kete tur qe kushton me pak edhe shijon me shume se te qendosh ne qytet: One Day Tour 29 euro all inclusive organizuar nga Komani Lake Ferry fillon...

read more
Shtepi pritje prane liqenit

Shtepi pritje prane liqenit

Shtepi pritje Udhetimeve tona ju shtohet edhe sherbimi i akomodimit ne shtepine e pritjes per turiste te huaj apo vendas, te cilat deshirojne te kalojne me teper kohe ne Liqenin e Komanit. Shtepia e pritjes ndodhet 40 minuta larg me lundrim me varke nga terminali i...

read more
Ture me kayake

Ture me kayake

Eksploroni liqenin e Komanit me ture te organizuara 1 ditore.. Komani Lake Explore ture me kayake ne liqenin e Komanit. Ne kemi kayake te cilesise se larte, me te gjitha pajisjet e domosdoshme, te prodhuar ne fund te vitit 2015. Turi i zakonshem eshte si me poshte :...

read more
Ture rreth liqenit

Ture rreth liqenit

Eksploroni liqenin e Komanit. Nese deshironi te shijoni panoramen e Liqenit te Komanit mund te shfrytezoni linjen e tragetit BERISHA apo te Anijes DRAGOBIA cilat udhetojne cdo dite nga Komani edhe nga Fierza apo mund te prenotoni nje udhetim eskluziv vetem per ju me...

read more

Frequently asked questions.

How can i book a ticket?
You can book a ticket on this ways: – By sending us an email on our addresses. – Calling us on our phone numbers. – Booking on our Official Websites. – We only accept payments via our reservation form via PayPal, or after your board on Ferry Berisha. DON’T make payments in the street.
Where can i pay the ticket?
We operate with payment cash after boarding in Ferry Berisha or Boat Dragobia, or payments via PayPal through our reservation form. Careful, we don’t ask for money on the street or any other place expect Ferry Berisha or Boat Dragobia. You may reserve a ticket and pay CASH after boarding on ferry : -When you have made the reservation on our e-mail, and we have sent your ticket on the e-mail. -When you have made the reservation by phone. -When you haven’t made any reservation. -When making a reservation which includes a travel package with accommodation and/or an other attraction.
How long does the trip take?
Sailing time is approximately 2h and 30 minutes.
What time do I need to arrive at the terminal?
Passengers: 15 minutes ahead of sailing time. Vehicles: 30 minutes ahead. If you do not have a vehicle reservation, please phone us to find out when your party needs to be at the terminal for your desired sailing.
What are the busiest scheduled trips?
The busiest days of trips are Monday, Thursday, Friday, Saturday, and Sunday. Boat Dragobia runs only for passengers, and Ferry Berisha works with vehicle and passengers. In case of personalized groups we have small boats to take the trip.
Do you have camping space?
Yes, there is free camping space in in front of the Island of Peace, you should have your own tents. Also you can use the Ferry Berisha as a free camping space during the night.
Can i take my car in the ferry?
Yes, we can transport your car on Ferry Berisha, but before you should make the reservation of the car, describe the type, How m2 is the car, and the plate number of the vehicle. The places on high season are limited. Ferry Berisha can accommodate this vehicle types including: bicycle, motorcycles, cars, tour buses and minibuses.
Do you have parking space?
There is a parking place near Ferry terminal. There is free of charge and you don’t have to pay for it. Anyway it is necessary to contact first so we can reserve a space for you ( due to high traffic some times is full ).
Can you pick me up from Tirana or the airport?
Yes, we offer transport from Tirana airport to Koman and return, about the prices you can find them on the dedicated page.
Is the ferry accessible for those with mobility issues?
Yes. For all passengers requiring extra assistance for boarding, disembarking, or accessing the passenger deck, our terminal personnel will be happy to assist.

Follow us in Instgram @ferry_berisha