Hostel ndodhet thuajse ne qender te Shkodres, vetem disa metra me larg nga Xhamia e Madhe, pergjate rruges ku ndodhet Kinema Milenium.
Hyrja e hostel ndodhet ne fund te nje rrugice shume te shkurter, e cila perfundon me deren e madhe ngjyre blu te hostel. Dera ka te shkruara fjalet, “Mi Casa es Tu Casa”,
Bjerini ziles qe ndodhet ne mur dhe jeni te mirepritur brenda.

Mund te gjeni informacion dhe foto ne faqen e internetit : http://www.micasaestucasa.it/

Sherbime dhe info.

Parking
Kafshet jane te mirepritura
Vend per bagazhet
Lavanderi
Tualet privat
Menyra e pageses vetem CASH
Mundesia per anullim: 2 dite para se te mberrini
Largimi ne 12:00am
Mengjesi eshte i perfshire
Taksat jane te perfshira
WIFI Internet
Hyrja ne 11:00am

Si te kontaktojme Shkodra Backpackers Hostel?
Nese jeni tashme ne Shkoder, adresa e tyre eshte :

Bulevardi Skënderbeu
4001 Shkodër, Shqiperi

Ose mund te dergoni nje email apo ti merrni ne telefon :

hostelshkoder@gmail.com

+355 69 381 2054