Te dashur miq, turiste dhe udhetare qe perdorni Komani Lake Ferry Berisha.

Ky njoftim eshte per te gjithe ata qe udhetojne me makine dhe duhet te trasportojne makinen me tragetin Berisha.

Duam tju njoftojme se per arsye burokratike qe kane te bejne me zyrat e shtetit, ne duhet ta pezullojme punen e Tragetit Berisha deri ne daten 20 Korrik. Pra, nese keni planifikuar te udhetoni me makinen tuaj ( ose makine me qera ) eshte me mire ta shtyni daten e udhetimit.

Per te gjithe ju qe udhetoni pa makine, ne do te vazhdojme te punojme me Anijen Dragobia, e cila niset cdo dite nga Fierza ne oren 06:00 dhe nga Komani ne oren 09:00.

Per te gjithe visitoret qe tashme kane paguar permes PayPal per datat 14,15,16,17,18,19 dhe 20 Korrik, shuma do tju kthehet 100% permes PayPal.

Ju faleminderit.

Komani Lake Ferry Berisha.