Politika e rikthimit te pagesave

Ferry Berisha eshte ne cdo moment i gatshem tju ri-ktheje pagesen qe keni bere online ne rastet kur ju deshironi te anulloni prenotimin tuaj, apo ne rastet kur ne nuk mundemi tju ofrojme sherbimin e premtuar.
Gjithsesi jo ne te gjitha rastet ju mund te merrni pagesen mbrapsht. Me poshte jane rastet dhe shuma qe mund te rikthehet sipas cdo rasti.

Arsye madhore apo defekt teknik

Ne te gjitha rastet kur Ferry Berisha apo Anija Dragobia nuk e ka te mundur te udhetoje per arsye madhore apo defekti teknik, do tju njoftojme perpara tek adresa e email edhe ju kthejme pagesen 100%.

Anullim apo ndryshim 24h perpara

Nese deshironi te ndryshoni daten e udhetimit apo te anulloni ate 24 ore perpara nisjes, kjo do te kushtoje 10% e biletes pavarsisht arsyes perse ndodh.

Nuk mund te rikthehen

Cdo kerkese per anullimin e cdo tip prenotimi e kerkuar 23 oret e fundit nuk ka asnje kthim pagese mbrapa.

Anullimi i prenotimit tek guesthouse/vilat

Cdo kerkese per anullimin e prenotimit te guesthouse apo vilave deri 5 dite para dates se rezervimit do te rimbursohet 90% permes paypal.
Cdo kerkese me vone se ky afat nuk rimbursohet.

Pajisja me bilete udhetimi

Te gjthe turistet qe udhetojne me Tragetin Berisha, Anijen Dragobia apo qe rezervojne turet tona, pajisen me nje bilete elektronike ose fizike. Biletat qe nuk permbajne numrin serial apo elementet e tjeter te sigurise nuk jane te vlefshme. Bileta duhet te paraqitet ne traget ne forme elektronike ( ne smartphonet tuaj ) ose e printuar. Ne cdo rast rimbursimi, bileta eshte kusht i domosdoshem.

Mjetet e shpetimit

Trageti Berisha, Anija Dragobia edhe varkat e vogla qe perdoren per turet ne Liqen jane te pajisuara me mjetet e shpetimit. Per cdo rast ju lutemi te degjoni dhe veproni sipas udhezimeve te stafit.