Komani Lake Ferry Berisha ne bashkepunim me HERTZ ALBANIA ju ofron makina me qera. Hertz Albania ndodhet ne Tirane me 2 pika kryesore , ne brenda ne qytet dhe tjetra prane aeroportit. Nese keni nje bilete te Komani Lake Ferry Berisha ( maksimumi e nje date 2 jave para ) ju do te perfitoni 20% ulje nga cdo makine qe do te merrni me qera.


rezervime makina me qera


Makina me qera ne Prishtine

Makina me qera nga Prishtina

Makina me qera nga Prishtina

Nese jeni ne Prishtine dhe ju duhet nje makine, ju sugjerojme te zgjidhni  EuropCar Kosova, do te gjeni makinat dhe cmimet me te mira. Nese keni nje bilete te Komani Lake Ferry Berisha ( maksimumi e nje date 2 jave para ) ju do te perfitoni 20% ulje nga cdo makine qe do te merrni me qera.

Mund te rezervoni nje makine nepermjet :

Website zyrtare : http://www.europcar-ks.com

Email : info@europcar-ks.com

Telefon : +381 38 541 401 ose +377 44 116 746

Adresa fizike : Rr. Isuf Gërvalla, nr.30 – Prishtine