Kjo eshte mundesia perfekte per ju qe deshironi te vizitoni Lugine e Valbones.

Ne i kemi bere te gjitha gati dhe sa me thjeshte per ju, ky tur eshte i planifikuar ne cdo hap te tij, ne do te sigurojme transport nga Tirana ( ose Shkodra ) me ndalese te pare stacionin e tragetit Berisha ne Koman, ku Trageti Berisha ose Anija Dragobia do te na coje ne Fierze, me pas do te udhetojme serish me makine drejt Valbones.

Do te vizitojme Lumin e Valbones, qytetin e Bajram Currit dhe akomodimi do te behet ne nje hotel ne Luginen e Valbones. Ne kete tur jane te perfshira, akomodimi ne hotel, mengjesi, dreka dhe darka ne Valbone, gjithashtu edhe kthimi atje ku u nisem ( Tirane ose Shkoder ).

Cmimi 89 € / person