Nje falenderim i vecante per te gjithe miqte tane nga Shqiperia dhe jo vetem, ne kuader te promovimit te turizmit tone te Alpeve Shqiptare dhe Liqenit te Komanit ne vecanti si nje nga bukurite natyrore ne  Shqiperi qe vizitohet cdo vit nga mijera turiste.

Fjalet jane te pamjaftueshme per t’ju shprehur mirenjohjen tone, dhe respektin ne punen qe beni cdo dite me nje deshire te madhe dhe gezim per te sugjeruar brenda dhe jashte vendit, miqve tuaj, turisteve qe deshirojne te vizitojne Alpet dhe Liqenin e Komanit, duke i bere te kuptojne vlerat dhe traditat tona Shqiptare  ne vendet e botes ku jetoni , por qe cdo vit ktheheni te vizitoni Liqenin e Komanit dhe Alpet shqiptare. Kemi qe ne vitin 1994 qe kemi mbeshtetjen tuaj dhe jemi krenar per ju.

Bileta eshte gjithmone falas per keta persona ne tragetin BERISHA apo anijen DRAGOBIA si pasagjer.

Faleminderit nga vellezerit Marku.

 

Disa nga sherbimet qe ofrohen nga Komani Lake Ferry BERISHA: