Eksploroni liqenin e Komanit.

Nese deshironi te shijoni panoramen e Liqenit te Komanit mund te shfrytezoni linjen e tragetit BERISHA apo te Anijes DRAGOBIA cilat udhetojne cdo dite nga Komani edhe nga Fierza apo mund te prenotoni nje udhetim eskluziv vetem per ju me varka te vogla nese jeni grup mbi 5 persona.

Udhetimet gjate orareve te linjes ofrohen kundrejt nje bilete te thjeshte udhetimi, Koman- Fierze dhe kthimi Fierze-Koman , kushton 10 Euro/personi vajtje – ardhje.

Trageti Berisha – Itinerari i perditshem me nisje nga Komani ne oren 09:00 dhe nga Fierza ne oren 13:00.

Anija Dragobia – Itinerari i perditshem me nisje nga Fierza ne oren 06:00 dhe nga Komani ne oren 09:00.

Gjithcka qe deshironi te shijoni pertej orareve te trageteve tona ju ofrojme mundesin te prenotoni me cmime mjaft te favorshme.