Hotel & Camping Vila Franceze ndodhet rreth 2km para se te mberrini ne terminalin e Komanit. ( nese vini nga Shkodra ). Mund te gjeni akomodim, restorant dhe hapesire per kamping.

Nese deshironi te prenotoni ju lutemi te kontaktoni numrat e meposhtem :

00355683036032

00393281070139

ose shkruani ne adresen e email amazona75@libero.it

Faqja ne facebook  ” Vila Franceze”