Itinerary i Trageti Berisha

Trageti Berisha eshte ne funksion cdo dite, nga 9 Prilli deri ne 2 Nentor, me linjen  zyrtare direkt, Koman-Fierze dhe anasjelltas Fierze-Koman.
Nga Komani niset ne oren 9:00 te mengjesit dhe kthimi brenda dites me nisje nga Fierza ne oren 13:00.

Trageti Berisha transporton cdo mjet si psh

  • minibus
  • fugona
  • kamper
  • vetura
  • bicikleta
  • motorcikleta etj,

duke perjashtuar kategorite super te renda.

Itinerary Boat Dragboia

Anija Dragobia niset cdo dite te vitit nga Fierza ne oren 6:00 te mengjesit dhe kthimi brenda dites me nisje nga Komani ne oren 9:00 .

Anija Dragobia udheton cdo dite te vitit, edhe gjate dimrit, ajo ben ndalesa here pas here ne baze ne kerkesave te banoreve dhe udhetareve, kryen transporte pasagjeresh dhe motorcikletash.

Si te llogarisim siperfaqen e makines?

Nëse makina juaj ka një gjerësi prej 1.5 m  dhe gjatësi prej 3.2 m, atëhere sipërfaqja e makinës suaj është :

1.5 x 3.2 = 4.8 m2

Nëse paguani CASH :  kosto e transportit të kësaj makine me përmasat e mësipërme është 4.8m2 x 7 Euro/m2 = 33.6 Euro

Nëse paguani Online :  kosto e transportit të kësaj makine me përmasat e mësipërme është 4.8m2 x 6 Euro/m2 = 28.8 Euro

*Pagesa online ka një tarifë shtesë 5% për PayPal

 

Nese beni rezervimin dhe pagesen online nepermjet PayPal ose Karte Krediti / Debiti atehere perfitoni  ULJE per cmimet e personave dhe makinave.