Perpara se te niseni per udhetim ne Liqenin e Komanit, ose te Fierzes kini parasysh dhe merrni masa per disa gjera kryesore ( keto keshilla jane te vlefshme edhe per ju qe planifikoni te vizitoni Thethin ose Luginen e Valbones ) :

 1. Merrni rroba te pershtashme, duhet te dini qe gjate nates eshte ftohte, gjithashtu edhe ne ditet me shi.
 2. Bileta e Tragetit Berisha paguhet VETEM PASI HIPNI NE TRAGET OSE ANIJE. Pra, ju mund ta prenotoni vendin tuaj me ane te telefonit, emailit, websitit, faqes sone ne facebook, por e paguani VETEM pasi hipni ne traget ose anije.
 3. Kujdes femijet! Mos i lini asnjehere vetem ne traget, sidomos ne ambjentet e jashtme ( do te ishte mire qe ti vishnit jeleket qe ndodhen ne traget ).
 4. Ndalohet rreptesisht te hidheni nga trageti apo anija ne ujrat e liqenit gjate kohes qe jemi ne udhetim. Kjo mund te rezultoje me pasoja shume te renda per shendetin tuaj.
 5. Na ndihmoni te mbajme ambienti paster. Ju lutemi te mos hidhni mbeturina ne liqen apo ne traget. Do te gjeni ne traget disa kosha ku mund te hidhni mbeturinat.
 6. Shkruani dhe mbani me vete numrin e emergjencave : 112 – Me kete numer mund te kontaktoni falas policine, ambulancen dhe zjarrfikesit.
 7. Nga Tirana nisemi ne oren 05:00 per ne Koman.

  Nga Shkodra nisemi ne oren 06:30 per ne Koman.

  Nga Valbona nisemi ne oren 11:00 per ne Fierze.Te gjthe shtetasit shqiptare mund te hyjne ne Kosove vetem me nje karte identiteti, ndersa per shtetasit e huaj duhet te kene pashaporten per te kaluar kufirin.

 8. Mund te kontaktoni me stafin e Komani Lake Ferry Berisha ne cdo moment ne nje nga keto forma :
 • Telefon: 00355 69 68 00 748 / 00 355 68 52 70 934
 • Telefon anglisht: 00355672808727
 • Telefon Italisht: 0039 32 725 66 357
 • Email : kontakt@komanilake-explore.com
 • Email : kontakt@komanilakeferry.com