Trageti Berisha oganizon ture me nje guide te personalizuar tek liqeni i komanit.

Stafi yne e njeh mire zonen, vlerat kulturore dhe historike te saj. Ne kete menyre ju do te njiheni me cdo vend historik dhe kulturor. Historite dhe bukurite e Liqenit te Komanit, por edhe te Alpeve Shqiptare jane pikesynimi kryesor, dhe nje destinacion per cdo turist qe viziton Ballkanin.

Me guiden tone ju vijme ne ndihme ne gjithe Veriun e Shqiperise.