Pick up nga Shkodra, Tirana dhe Valbona

Komani Lake Ferry Berisha ju mundeson transportin nga Shkodra, Tirana dhe Valbona, drejt terminalit te Komani ose Terminalit te Fierzes

 

Cmimet jane si me poshte :

Tirane – Koman => 12 Euro / 1400 Leke
Koman – Tirane  => 12 Euro / 1400 Leke

Shkoder – Koman => 8 Euro /800 Leke
Koman – Shkoder=>8 Euro /800 Leke

Fierze-Valbone =>8 Euro / 800 Leke
Valbone-Fierze =>8 Euro / 800 Leke

Shkoder-Theth => 12€ / 1400 Leke
Theth-Shkoder => 12€ / 1400 Leke

 

Taxi Service

Shkoder-Koman => 70€
Shkoder-Theth => 90€
Valbon-Fierze => 70€
Tirane-Koman => 150€

Oraret zyrtare te nisjes nga Tirana, Shkodra dhe Valbona:

Nga Tirana nisemi ne oren 05:00 per ne Koman.

Nga Shkodra nisemi ne oren 06:30 per ne Koman.

Nga Valbona nisemi ne oren 11:00 per ne Fierze.

Furgoni i linjes Tirane Koman Tirane.
Cdo dite niset tek Karburant Gazheli ( prane Zogut te Zi )

Vendi i nisjes se furgonit nga Shkodra.

Vendi i nisjes se furgonit nga Valbona në Fierze.