Komani Lake Ferry Berisha ju mundeson transportin nga Shkodra, Tirana dhe Valbona, drejt terminalit te Komani ose Terminalit te Fierzes.

Cmimet jane si me poshte :

Tirane – Koman => 10 Euro

Shkoder – Koman => 5 Euro

Valbone – Fierze – Koman – Shkoder => 15 Euro

Tirane – Koman – Fierze – Valbone => 20 Euro

Shkoder – Koman – Fierze – Valbone => 15 Euro

Koman – Shkoder – Tirane => 15 Euro

Oraret zyrtare te nisjes nga Tirana, Shkodra dhe Valbona.

Nga Tirana nisemi ne oren 05:00 per ne Koman.

Nga Shkodra nisemi ne oren 06:30 per ne Koman.

Nga Valbona nisemi ne oren 11:00 per ne Fierze.


Furgoni i linjes Tirane Koman Tirane

Furgoni i linjes Tirane Koman Tirane. Cdo dite niset tek Karburant Gazheli ( prane Zogut te Zi )

 

Vendi i nisjes se furgonit nga Shkodra.