Pick up nga Shkodra, Tirana dhe Valbona

Pick up nga Shkodra, Tirana dhe Valbona

Komani Lake Ferry Berisha ju mundeson transportin nga Shkodra, Tirana dhe Valbona, drejt terminalit te Komani ose Terminalit te Fierzes. Cmimet jane si me poshte : Tirane – Koman => 10 Euro Shkoder – Koman => 5 Euro Valbone – Fierze –...