Turi i Alpeve Shqiptare

Turi i Alpeve Shqiptare

Turi i Alpeve Shqiptare Shkoder – Koman – Fierze – Valbone – Theth 175 €/Person per pagesat me PayPal ( per pagesat CASH cmimi eshte 190 Euro / Person ) Rezervo turin Exploroni Alpet Shqiptare ne nje tur 3 ditor Bazuar ne eksperiencat tona dhe...