Turi i Alpeve Shqiptare

Turi i Alpeve Shqiptare

Turi i Alpeve Shqiptare Shkoder - Koman - Fierze - Valbone - Theth 175 €/Person per pagesat me PayPal ( per pagesat CASH cmimi eshte 190 Euro / Person )Exploroni Alpet Shqiptare ne nje tur 3 ditorBazuar ne eksperiencat tona dhe ne kerkesat tuaja vendosem ti shtojme...

read more
Tur ne Luginen e Valbones

Tur ne Luginen e Valbones

Tur ne Luginen e Valbones Lugina e Valbones, nje mrekulli e natyres e cila sduhet humbur por duhet vizituar patjeter te pakten nje here. Prandaj ne i kemi organizuar te gjitha per ju ne menyre qe tju ngelet vetem te shijoni cdo moment te ketij turi. Nisja drejt...

read more
Tur 1 ditor ne liqenin e Komanit

Tur 1 ditor ne liqenin e Komanit

Tur 1 ditor tek Liqeni i Komanit, All Inclusive Cmimi 29 Euro eshte per te gjthe ata qe rezervojne turin dhe bejne pagesen online nepermjet PayPal ose Credit apo Debit Card. Nese deshironi te paguani CASH cmimi eshte  35 Euro ose 4400 Lek. Gjate 25 viteve kemi...

read more
Tur me skaf ne liqenin e Komanit

Tur me skaf ne liqenin e Komanit

Tur me skaf ne liqenin e KomanitNe perpiqemi te jemi sa me prane nevojave te vizitoreve tane, madje dhe te atyre qe mund te kene shume pak kohe per te qendruar me ne por deshire shume te madhe per te pare bukurite marramendese te vendit tone. Per t’ju pershtatur sa me...

read more
Ture me kayake

Ture me kayake

Eksploroni liqenin e Komanit me ture te organizuara 1 ditore.. Komani Lake Explore ture me kayake ne liqenin e Komanit. Ne kemi kayake te cilesise se larte, me te gjitha pajisjet e domosdoshme, te prodhuar ne fund te vitit 2015. Turi i zakonshem eshte si me poshte :...

read more
Tur Ditor tek Lumi i Shales

Tur Ditor tek Lumi i Shales

25 Euro / Person for Cash payments18 Euro / Person for Paypal paymentsTur ditor tek Lumi i ShalësTur ditor tek Lumi i Shales. Lumi i Shales është një destinacion turistik që përshkruhet nga vizitoret si perla e bukurive te Komanit, si Tajlanda e Shqiperise. Ngjyra e...

read more
Shetitje nga Komani ne Fierze dhe nga Komani ne Valbone

Shetitje nga Komani ne Fierze dhe nga Komani ne Valbone

Shetitje nga Komani ne Fierze Komani Lake Ferry ju ofron shetitje nga Komani ne Fierze. Paketat tona turistike perfshijne gjithe zonen e liqenit te Komanit, rivieres se Shales e ture te ndryshme per grupe dhe kohezgjatje te ndryshme. Shetitje gjate gjithe liqenit, ne...

read more