Shetitje nga Komani ne Fierze

Komani Lake Ferry ju ofron shetitje nga Komani ne Fierze.

Paketat tona turistike perfshijne gjithe zonen e liqenit te Komanit, rivieres se Shales e ture te ndryshme per grupe dhe kohezgjatje te ndryshme. Shetitje gjate gjithe liqenit, ne Lumin e Shales apo ne lumin a Valbones, te gjitha keto mund ti shijoni me nje pakete te vetme apo te ndara sipas kerkesave.

Nese nuk mundeni te vini vete ne piken e nisjes ne Koman, ne ju mundesojme edhe transportin nga Tirana apo nga Shkodra deri ne Koman, nga ku nis shetitja qe pershkron gjithe liqenin deri ne Fierze. Gjithe shetitja mund te realizohet ne vetem 1 dite por edhe nese doni te shetisni Rivieren e Shales eshte e mundur po ashtu gjate nje dite te vetme.

Shetitje nga Komani ne Valbone

Lugina e Valbones eshte gjithmone nje destionacion qe nuk duhet humbur..

Paketat tona turistike perfshijne gjithasthu gjithe zonen veriore te Parkut Kombetar te Valbones, nepermjet tureve te ndryshme per grupe dhe kohezgjatje te ndryshme. Shetitja ne Luginen e Valbones nis nga terminali i Komanit, nga ku udhetohet me tragetin Berisha ose anijen Dragobia drejt terminalit te Fierzes, udhetim ne te cilin mund te shijoni dhe relaksoheni me bukurite e natures dhe liqenit te Komanit. Pasi arrijme ne Fierze nisemi me makine drejt Valbones, ku akomodimi ne hotel eshte siguruar nga ne. Kthimi behet te nesermen ne mengjes.

Nese nuk mundeni te vini vete ne piken e nisjes ne Koman, ne ju mundesojme edhe transportin nga Tirana apo nga Shkodra deri ne Koman, nga ku nis shetitja qe pershkron gjithe liqenin deri ne Fierze e me pas ne Valbone.