Tur ditor tek Lumi i Shales

30 Euro / Person for Cash payments
25 Euro / Person for Paypal payments

Tur ditor tek Lumi i Shalës

Tur ditor tek Lumi i Shales.

Lumi i Shales është një destinacion turistik që përshkruhet nga vizitoret si perla e bukurive te Komanit, si Tajlanda e Shqiperise. Ngjyra e kalter e ujit dhe kthjellesia e tij është karakteristikë e ketij lumi.Shkembinjte e thepisur, te veshur nga peme e bime te gjelbra duket sikur ngrihen drejt qiellit per te mbrojtur kete bukuri qe natyra aq bujare ka ofruar per syte tane. Çfare ofron lumi i Shales nuk mund te pershkruhet dot me fjale, prandaj Komani Lake Ferry Berisha, per te gjithe ju qe deshironi ta vizitoni kete vend te mrekullueshem ka vene ne dispozicion, cdo dite, varka te vogla.

Orari

Nisja nga Komani ne oren 09:30 dhe mberrijme tek Lumi i Shales ne oren 10:45. Per rreth 3 ore do kemi mundesi te shijojme ajrin e paster, te notojme, te eksplorojme zonen rreth e rrotull e pa harruar, te krijojme sa me shume kujtime te paharrueshme. Orari i kthimit do te jete serish cdo dite ne oren 14:00 dhe mberrijme ne Koman ne oren 15:30.

Nese deshironi te shkoni te Lumi i Shales me Speed Boat, ju lutemi te beni rezervimin tek turi i speedboat ketu.

Mos harroni te merrni me vete nje kapele, syze dielli, nje shishe me uje dhe sigurisht kameren apo smartfonin tuaj.

Sherbim Transporti.

Per te gjithe ata qe duan transport nga Shkodra ose nga Tirana, ne mund ta mundesojme duke shtuar nje kosto te vogel. Ne formen e rezervimit ju lutemi te plotesoni emrin dhe adresen e hotelit ku qendroni, po ku doni tju marrim.

Per ata qe udhetojne nga Tirana, transporti me furgon kushton 2800 Leke/person

Nisja behet ne oren 05:00 te mengjesit, dhe mberritja ne Koman ne oren 08:30m ndersa nisja nga Komani ne oren 15:30 dhe mberritja ne Tirane ne oren 19:00.

Per ata qe duan te nisen nga Shkodra, transporti kushton 1400 Leke /person

Nisja behet nga Shkodra ne oren 06″30 te mengjesit dhe mberritja ne Koman ne oren 08:30m ndersa nisja nga Komani ne oren 15:30 dhe mberritja ne Shkoder ne oren 17:30.

Nese deshironi te vini me makinen tuaj deri ne Koman, sigurohuni qe te gjeni nje vend parkim para se te hyni ne terminal. Parkimi ndodhet para se te hysh ne tunel, sepse hyrja ne tunel nuk lejohet per makinat qe nuk kane nje rezervim me tragetin e linjes. Parkimi eshte falas dhe nuk duhet te paguani per te,

Shënim i rëndësishëm!

Vendet janë të kufizuara edhe prenotohet perpara dates se udhetimit, duhet po ashtu të vishni jeleket e shpetimit gjate gjithe kohes se qendrimit ne vark.

Ju mund ta rezervoni kete tur vetem nese plotesoni formen e meposhtme, dhe beni pagesen online me ane te PayPal.

Ose mund te na shkruani nje email tek kontakt@komanilakeferry.com me detajet tuaja dhe ne do tju dergojme nje fature online qe mund te paguhet me PayPal.

KUJDES!! Mos kryeni pagesa tek persona te panjohur ne rruge, ne Koman apo ne Fierze, qe ju ofrojne ture fals apo bileta te falsifikuara. NE PRANOJME PAGESA VETEM ONLINE DHE VETEM NE TRAGETIN BERISHA OSE ANIJEN DRAGOBIA.

Find other tours we offer.

Lost in the Albanian Alps

Lost in the Albanian Alps

A 5 day tour from Tirana, to Kruje and Shkoder, sailing through Komani Lake and Shala River, hiking from Valbone to Theth.

Albanian Alps Tour

Albanian Alps Tour

Shkoder – Koman – Fierze – Valbone – Theth
The price of the tour is 279 euros / person when it is paid online via PayPal

Tour in Valbona Valley

Tour in Valbona Valley

Valbona Valley a miracle of nature that shouldn’t be missed but needs to be visited at least once.
Tour price 99 €/person

One Day Tour in Komani Lake for only 29 Euro! All incluzive!

One Day Tour in Komani Lake for only 29 Euro! All incluzive!

Kayaking, trekking and other activities. You choose your lunch based on traditional foods and drinks of the region For all the visitors that pay the tour online via our website booking form ( Payments via PayPal or credit card ). If you choose to pay CASH the price is 35€ or 3500 Lek.

You will be redirected to our secure booking form.