Ture me kayake ne Liqenin e Komanit

Eksploroni liqenin e Komanit me ture te organizuara 1 ditore.

Komani Lake Explore ture me kayake ne liqenin e Komanit. Ne kemi kayake te cilesise se larte, me te gjitha pajisjet e domosdoshme, te prodhuar ne fund te vitit 2015.

Turi nis gjithmone nga terminali i Komanit ose i Fierzes. Pick up nga Tirana dhe Shkodra mund te ofrohet.

You will be redirected to our secure booking form.

Kur te mberrini ne Fierze ose Koman ne do tju marrim me Tragetin Berisha ose Anijen Dragobia, kjo gjithmone nese mberrini ne terminal ne orarin zyrtar te nisjes se tragetit apo anijes, oraret mund ti shikoni ketu, ose me anije te vogel nese nuk arrini dot oraret zyrtare. ( kjo edhe ne varesi te numrit te personave, si dhe mund te kete kosto shtese ) dhe destinacioni i pare eshte Ishulli i paqes, ku dhe do te marrim kayaket.

• Nese do te nisemi nga Komani, do te na duhen rreth 40 minuta te arrijme tek Ishulli i Paqes.
• Nese nisemi nga Fierza, do te na duhen rreth 2 ore te mberrijme tek Ishulli i Paqes

Pasi arrijme tek Ishulli, mund te kemi nje kohe shlodhjeje, ose mund te hame dreke, ushqumi eshte gjithmone bio dhe produkte te prodhuara ne fermen tone ne Koman. ( dreka eshte opsionale dhe sipas kerkeses suaj ).
Me pas do te marrim Kayaket dhe do te lundrojme neper liqenin e Komanit.

Koha e lundrimit me kayake ofrohet ne 2 forma te ndryshme :

Nje dite te plote, ose nje gjysem dite ( 4 ore ) dhe zakonisht cmimi percaktohet ne baze te kerkesave tuaja.

Gjate kohes se lundrimit me kayake, do te kemi kohe per pushime te shkurtra, mund te ndalojme per not, per te ngrene, per te peshkuar, etj,

Ne fund do te kthehemi serish me kayke drejt ishullit te Paqes, nga ku u nisem.

Perballe Ishullit te Paqes ne kemi edhe nje Shtepi Pritje, ku grupi juaj mund te kaloje naten, gjithashtu ka edhe nje restorant me ushqimet tradicionale te zones.

The kayaking time :

A full day*

Check in: 08:30, Start: 09:00, End: 15:30

20€

*This price is only for payments via PayPal or Credit Card, if you want to pay Cash when you arrive the price is 30 € for a full day ( or 3000 Lek ).

During the kayaking time we can stop and rest, we can also have stops for swimming, eating, fishing etc.

At the end we will start the way back to the Peace Island.

We also have a guesthouse in front of the Island, where your group can spend the night, a restaurant with traditional local bio food and drinks.

Ferry Berisha ticket is included in the price.

Find other tours we offer.

Lost in the Albanian Alps

Lost in the Albanian Alps

A 5 day tour from Tirana, to Kruje and Shkoder, sailing through Komani Lake and Shala River, hiking from Valbone to Theth.

Albanian Alps Tour

Albanian Alps Tour

Shkoder – Koman – Fierze – Valbone – Theth
The price of the tour is 279 euros / person when it is paid online via PayPal

Tour in Valbona Valley

Tour in Valbona Valley

Valbona Valley a miracle of nature that shouldn’t be missed but needs to be visited at least once.
Tour price 99 €/person

One Day Tour in Komani Lake for only 29 Euro! All incluzive!

One Day Tour in Komani Lake for only 29 Euro! All incluzive!

Kayaking, trekking and other activities. You choose your lunch based on traditional foods and drinks of the region For all the visitors that pay the tour online via our website booking form ( Payments via PayPal or credit card ). If you choose to pay CASH the price is 35€ or 3500 Lek.

You will be redirected to our secure booking form.