Shtepi pritje

Udhetimeve tona ju shtohet edhe sherbimi i akomodimit ne shtepine e pritjes per turiste te huaj apo vendas, te cilat deshirojne te kalojne me teper kohe ne Liqenin e Komanit. Shtepia e pritjes ndodhet 40 minuta larg me lundrim me varke nga terminali i Komanit, dhe rreth 2 ore larg me lundrim me varke nga terminali Fierzes. Shtepia ka perballe ishullin e vogel te Paqes, ku ofrohet nje panorame e mrekullueshme e natyres.

Pervecse akomodimit ofrohen dhe menute e drekes apo darkes ku perfshihen:

  • Peshk i fresket sipas deshires
  • ferlik ne hell
  • verdura te fresketa kopshti
  • frutat e stines
  • pa munguar pijet vendase apo birra te huaja.

Pamje e shtepise se pritjes nga lart.

Pamje e shtepise se pritjes nga lart.