Te dashur udhetare dhe miq te Komani Lake Ferry.

Ne kemi bere disa ndryshime te vogla ne formen e rezervimit te biletave dhe kemi aktivizuar pagesat online nepermjet PayPal ( duke perdorur karten e kreditit/debitit ose llogarine ne PayPal ). Pra ju mund ta kryeni pagesen direkt nga shtepia apo zyra juaj. Ky ndryshim eshte bere per disa arsye, se pari per shkak te numrit te madh te rezervimeve qe kemi pasur vitin e kaluar dhe te shkembesh para ne bordin e Tragetit Berisha eshte nje sfide e vertete. Arsyeja e dyte eshte per shkak te disa “personave” qe abuzojne duke ndaluar turistet ne rruge dhe shesin bileta nen emrin tone. Dhe arsyeja e trete eshte se per shkak te numrit te madh te rezervimeve, pergjithesisht vendet mbushen shume shpejt dhe i japim prioritet personave qe paguajne me perpara.

Gjithesesi nese nuk mundeni, apo nuk ndiheni komod me sistemin e pagesave online, mund te na dergoni nje email me te dhenat tuaja tek kontakt@komanilakeferry.com dhe mund tju sugjerojme menyra te tjera pagese.

Kujdes! Mos beni pagesa tek persona te panjohur ne rrugen drejt Komani apo drejt Fierzes, qe perpiqen tju shesin ture apo bileta te falsifikuara.

NE PRANOJME PAGESA VETEM ONLINE NEPERMJET PAYPAL, OSE CASH NE TRAGETIN BERISHA / ANIJEN DRAGOBIA.

[[[["field14","equal_to","0"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field10","equal_to","1"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field7","equal_to","a"],["field7","equal_to","b"]],[["show_fields","field9"]],"or"],[[["field7","equal_to","c"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field27"]],"or"],[[["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field28"]],"and"],[[["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field26"],["show_fields","field29"],["show_fields","field20"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field34"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field31"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field33"]],"and"],[[["field10","equal_to","0"]],[["show_fields","field36"]],"and"]]
1
Book a ticket ( persons, motorbikes, bicycles )
First and last name.Please enter your name.
Phone Number ( include prefix too )Please writte a mobile number that you will use in the travel days.
Select Travel DateSelect the date when you want to travel with us.
Please choose your travel itinerary.

For pick-up from Shkoder or from Valbona please writte at the notes section the Hotel/Hostel name and address where you want us to come to pick you up.

How many tickets.Note that childrens under age 10 travel for free.
If you have a bicyclePlease spefity the total number of bicycles ( type 0 if you dont have )
If you have a motorPlease specify the number of motors ( type 0 if you dont have )
Other NotesTotal price will be calculated and will then automatically be sent along with the ticket.
0 /

Persons : [(field38*field39)] Euro ➨ (discounted price : [(field38*field39)*0.834] Euro )
Bicycles : [(field41*field38)] Euro ➨ (discounted price : [(field41*field38)*0.834] Euro )
Motorbikes : [(field40*20)] Euro ➨ (discounted price : [(field40*20)*0.75] Euro )


Total Price: [(field38*field39)*0.834]+[(field41*field38)*0.834]+[(field40*20)*0.75]= [(field38*field39)*0.834+(field41*field38)*0.834+(field40*20)*0.75] Euro

PayPal Fee 5% : [((field38*field39)*0.834+(field41*field38)*0.834+(field40*20)*0.75)*0.05] Euro


The total costTotal
Your ticket cost.[field39][(field38*field39)*0.834+(field41*field38)*0.834+(field40*20)*0.75+((field38*field39)*0.834+(field41*field38)*0.834+(field40*20)*0.75)*0.05]

You will be redirected to PayPal to complete the payment.

Previous
Next
[[[["field14","equal_to","0"]],[["show_fields","field16"]],"and"],[[["field10","equal_to","1"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field7","equal_to","a"],["field7","equal_to","b"]],[["show_fields","field9"]],"or"],[[["field7","equal_to","c"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field27"]],"or"],[[["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field28"]],"and"],[[["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field26"],["show_fields","field29"],["show_fields","field20"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field34"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","F"]],[["show_fields","field31"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","G"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[["field7","not_equal_to","c"],["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field7","equal_to","c"],["field17","equal_to","H"]],[["show_fields","field33"]],"and"],[[["field10","equal_to","0"]],[["show_fields","field36"]],"and"]]
1
Book a ticket ( if you have a vehicle )
First and last name.Please enter your name.
Phone Number ( please include state prefix too )Please writte a mobile number that you will use in the travel days.
Select Travel DateSelect the date when you want to travel with us.
Please check your travel itienerarypick one!
Number of ticketsHow many persons?
Total surface of your car?Instruction below.
Please enter the plate numberIf you have more than one separate them with spaces. If it is a rental car and you dont know the plate/model please writte "Rental Car".
Please enter the model of your carIt helps us to arrange the space in the ferry. If it is a rental car and you dont know the plate/model please writte "Rental Car".

How to calculate the surface of a car?


If your car has a width of 1.5 m  and length of 3.2 m, then the total surface of the car is :

1.5 x 3.2 = 4.8 m2

and the transport of this car with the ferry will cost  4.8m2 x 6 Euro/m2 = 28.8 Euro

Other NotesTotal price will be calculated and will then automatically be sent along with the ticket.
0 /

Persons : [6*field48] Euro

Cars : [6*field50] Euro

Total cost : [6*field50+6*field48] Euro

Discount : [(6*field50+6*field48)*0.166] Euro

Paypal Fee: [((6*field50+6*field48)-(6*field50+6*field48)*0.166)*0.05] Euro

To be paid: [((6*field50+6*field48)-(6*field50+6*field48)*0.166)+((6*field50+6*field48)-(6*field50+6*field48)*0.166)*0.05] Euro

Note : If we confirm the space in the ferry for your car we will send a ticket and a invoice so you can make the payment before arriving in Koman or FIerze terminal.

Previous
Next