Nisja nga Komani

Trageti BERISHA
 • E HENE  09:00
 • E MARTE  09:00
 • E MERKURE  09:00
 • E ENJTE 09:00
 • E PREMTE  09:00
 • E SHTUNE  09:00
 • E DIELE 09:00

Nisja nga Fierza

Trageti BERISHA
 • E HENE  13:00
 • E MARTE  13:00
 • E MERKURE  13:00
 • E ENJTE 13:00
 • E PREMTE  13:00
 • E SHTUNE  13:00
 • E DIELE 13:00

Trageti Berisha eshte ne funksion cdo dite me linjen  zyrtare direkt, Koman-Fierze dhe anasjelltas Fierze-Koman. Nga Komani niset ne oren 9:00 te mengjesit dhe kthimi brenda dites me nisje nga Fierza ne oren 13:00.

Trageti Berisha transporton cdo mjet si psh: minibus, fugona, kamper, vetura, motorcikleta etj,  duke perjashtuar kategorite super te renda.

Nisja nga Fierza

Anija Dragobia
 • E HENE  06:00
 • E MARTE  06:00
 • E MERKURE  06:00
 • E ENJTE 06:00
 • E PREMTE  06:00
 • E SHTUNE  06:00
 • E DIELE  06:00

Nisja nga Komani

Anija Dragobia
 • E HENE  09:00
 • E MARTE  09:00
 • E MERKURE  09:00
 • E ENJTE 09:00
 • E PREMTE  09:00
 • E SHTUNE  09:00
 • E DIELE 09:00

Anija Dragobia niset cdo dite nga Fierza ne oren 6:00 te mengjesit dhe kthimi brenda dites me nisje nga Komani ne oren 9:00 duke nisur udhetimin e saj cdo dite me ndalesa her pas here ne baze ne kerkesave te banoreve dhe udhetareve, kryen transporte pasagjeresh dhe motorcikletash.

Lista e cmimeve

Keto jane cmimet standarte.
 • Persona 5 Euro
 • Bicikleta 5 Euro
 • Motore 20 Euro
 • Makina 5 Euro/m2

Si te llogarisim siperfaqen e makines?

Nese makina juaj ka nje gjeresi prej 1.5 m  dhe gjatesi 3.2 m, atehere siperfaqja qe do te zere ne traget eshte

1.5 x 3.2 = 4.8 m2

dhe transporti i kesaj makine do te kushtoje 4.8m2 x 5 Euro/m2 = 24 Euro