Vizitoni Alpet e Shqiperise. Shpenzoni me pak, shijoni me shume!

Te dashur miq, turiste dhe udhetare qe perdorni Komani Lake Ferry Berisha.

Tour in Valbona Valley 75 Euro per person

Tour in Valbona Valley
75 Euro per person

Tashme shume prej jush e dine qe ne organizojme turin e mrekullueshem ne Luginen e Valbones me te gjitha te perfshira, transport nga Tirana dhe Shkodra, udhetim me tragetin Berisha ne Liqenin e Komanit, akomodimi ne Valbone, dhe sigurisht mengjesi, dreka dhe darka.

Jemi shume te lumtur qe deri tani kemi pasur shume rezervime per kete tur, dhe shume njerez kane soditur bukurine e Liqenit te Komanit dhe Lugines se Valbones, gjithashtu kane shijuar edhe ushqimin tradicional ne Valbone.

Ketu mund te lexoni detajet e plota te turit te Valbones : https://komanilakeferry.com/sq/sherbime/tur-ne-luginen-e-valbones/

Ne kemi vendosur te organizojme nje tur ne Valbone ne datat 10 Shtator dhe 13 Shtator, me nje cmim te reduktuar prej 75 Euro/person. Gjate gjithe udhetimit do ju shoqeroje guida profesionale, njohes i gjuhes angleze dhe italiane, qe do jete pa pagese shtese.

Pra, eshte mundesia perfekte per te visituar Liqenin e Komanit dhe Luginen e Valbones, turi eshte i konfirmuar dhe cmimi eshte me i ulet se kurre.

Rezervoni tani duke plotesuar formularin e meposhtem ose na shkruani nje email tek kontakt@komanilakeferry.com me detajet tuaja.

Por nuk eshte kjo oferta e vetme qe kemi per ju, ne te njejtat data, 10 Shtator dhe 13 Shtator, do te organizojme edhe turin e Alpeve te Shqiperise, ku pervec Liqenit te Komanit, Lugines se Valbones, do te keni mundesi te vizitoni dhe shijoni ushqimet dhe bukurine e Thethit dhe ushqimeve  tradicionale te zones.

Turi i ka te gjitha te perfshira, transportin, mengjeset, drekat dhe darkat, guida si dhe udhetimi me Tragetin Berisha ne Liqenin e Komanit. Lexoni ketu detajet e turit te Alpeve te Shqiperise : https://komanilakeferry.com/sq/turet/turi-i-alpeve-shqiptare/

Cmimi eshte serish i reduktuar per datat 10 Shtator dhe 13 Shtator, vetem 139 Euro ( nga 180 qe eshte ne ditet e tjera ),

Guida eshte serisht e perfshire dhe pa pagese extra.

Zgjidhni nje nga dy turet e planifukuara per datat  10 dhe 13 shtator, beni rezervimin dhe mos e humbni kete mundesi te paperseritshme, me cmim special per secilin nga turet dhe me guiden profesionale qe do ju shoqeroje gjate gjithe udhetimit.

This form does not exist