Ture në Liqenin e Komanit

One Day Tour in Komani Lake

Tur 1 ditor ne liqenin e Komanit

29€ All Inclusive

Gjate 25 viteve kemi studiuar kerkesat dhe prioritetet e klienteve tane dhe krijuam kete tur qe kushton me pak dhe shijon shume me teper sesa te qendroni ne qytetet e zhurmshme.

Shala River Tour

Tur ditor tek Lumi i Shales

25€ / person

Lumi i Shales është një destinacion turistik që përshkruhet nga vizitoret si perla e bukurive te Komanit, si Tajlanda e Shqiperise. Ngjyra e kalter e ujit dhe kthjellesia e tij është karakteristikë e ketij lumi.

Kayak Tour in Komani Lake

Ture me kayake

20€ / person – Full Day

Komani Lake Explore ture me kayake ne liqenin e Komanit. Ne kemi kayake te cilesise se larte, me te gjitha pajisjet e domosdoshme, te prodhuar ne fund te vitit 2015.

albanian alps tour

Turi i Alpeve Shqiptare

3 Dite, all inclusive 279€ / person

Bazuar ne eksperiencat tona dhe ne kerkesat tuaja vendosem ti shtojme listes se mundesive qe ne ofrojme dhe nje tur tjeter qe do konsistoje sigurisht ne eksperienca te paharrueshme qe startojne ne qytetin e Shkodres e finalizohen ne piken turistike te Thethit.

tour in valbona valley

Tur ne Luginen e Valbones

99€ / person

Lugina e Valbones, nje mrekulli e natyres e cila sduhet humbur por duhet vizituar patjeter te pakten nje here. Prandaj ne i kemi organizuar te gjitha per ju ne menyre qe tju ngelet vetem te shijoni cdo moment te ketij turi.

kayak tours in komani lake

Tur me skaf

40€ / person

Ne perpiqemi te jemi sa me prane nevojave te vizitoreve tane, madje dhe te atyre qe mund te kene shume pak kohe per te qendruar me ne por deshire shume te madhe per te pare bukurite marramendese te vendit tone.

5 Stinet Villas

Guesthouse në Liqenin e Komanit

Pesë vila prej druri te sapo ndërtuara presin t’ju japin mirëseardhjen dhe t’ju ofrojnë një ambient të qetë, përgjatë liqenit të Komanit i cili është bekuar me nuancat më të mahnitshme të blusë që shkrihen me jeshilen e pemëve për rreth.